Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Liberális zsíroskenyér

A brüsszeli SZDSZ-frakció három napra meghívott pár újságírót, hogy nézzék meg, hogyan működnek. Úgy kellett nekik.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az Európai Parlament a büroszex Rómája

2008.11.12. 13:00 szily

Első személyes benyomás az Európai Parlamentről

"Soha többet nem fogok csodálkozni, ha az Európai Parlament olyan döntéseket hoz, mint egy megtört fiatal apa, aki éppen a hetvenharmadik körre fizette be a gyereket a Westend első emeletén, a száz forintért fél percig vonagló rajzfilmkutyán. A brüsszeli épület ugyanis pont olyan, mint amit Demján Sándor álmodhat maszlagozás után: gigantikus, fura irányokba polipkarokat növesztő horrorpláza, végtelen hosszú, párnázott folyosókkal, egyforma ajtókkal, tompa színekkel, természetellenesen lágy fényekkel. Öt perc, és rosszabbul érzed magad, mint amikor a csajod mind a 12347 árucikket az orrod alá tolta a New Yorker 70 százalékos leértékelésén. Az ajtók mögött azonban leértékelt pólók helyett ambiciózus asszisztensek teremnek, ami, ha lehetséges, még hervasztóbb dolog.

Na jó, az egyik nagyobb csomópontban overallos-sisakos barlangásznő demonstrál a romániai barlangok megvédése mellett. Vagy inkább barlangellenes asszony lenne? Sajnos nem, mert a "protection" szót használja a plakátján. A barlangászruha a nagyon kevés olyan jelmez egyike, ami sajnos elképzelhetetlen lenne szexuniformisként. No de vajon ki akarja buzerálni a romániai barlangokat? Törpék? Vakondok? Bányászok? Sosem derül ki, mert mennünk kell, hogy megtaláljuk az EP liberális frakciójának vezetőjét, akivel a többiek már javában kvaterkáznak."

Második személyes benyomás az Európai Parlamentről:

"Eltelt negyedóra és most már végre értem, miért veszkődnek annyian, hogy képviselőként vagy lobbistaként itt dolgozhassanak. Ez a hely zsizseg az erotikától, egy második Szodoma, esetleg Washington, a büroszex Rómája, a kosztümkabátpornó Velencéje. A képviselők ugyanis valóságos gyakornokfalkát tarthatnak fönt közpénzből, és mivel a túlnyomó többségük férfi, a nyomasztó folyosókat összeurópai csajfalkák róják. És milyen csajok. Ha azt veszem, hogy kétszázezer alatti szavazatszámmal kijuthat egy párt, nem is értem, hogy miért nem indul 25-30 ifjúsági szervezet minden EP-választáson."

5 komment

Címkék: szex ep

A bejegyzés trackback címe:

https://zsiroskenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr43765107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

futura 2008.11.12. 23:10:23

A barlangász ruhában lévő aktivisták arról próbálják meggyőzni a képviselőket, hogy az európai barlangok védelméről, három tagtársuk által beterjesztett nyilatkozatot írják alá.
Parlament többsége ha ezt megteszi, a nyilatkozat érvénybe lép. Erre már csak pár hét van, és az ügy nem áll túl fényesen.
A barlangokat ez nem különösebben érdekli, de a felszín alatti világ nagyjából érintetlen, ezért kivételesen időben történne a védelem európai szintű érvényesítése.

Ez a Szily nevű, meg hál'Istennek csak látogató volt az Európa Parlamentbe, mert csak remélni tudom, aki ott dolgozik nem ilyen felszines.
Bár a fickó szórakoztató.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.11.13. 00:32:46

méé'nem inkább helvetica, az stílszerűbb lenne?:)

tommygun 2008.11.13. 11:40:27

Milyen csajok? Én ott csak nadrágkosztümös egyenruhába öltöztetett nőket láttam, arcukon a pöttömnyi kis fontosságukért érzett büszkeséggel.

OmegA404 (törölt) 2008.11.13. 13:23:39

Lényeg, hogy jól szopjanak, nem?
Kis kosztümös szemüveges pornozás belefér az adóm elbaszásba nem?
Jobb, mintha köcsög bankárokat kenne ki vele.

tommygun 2008.11.14. 20:04:51

Szerintem a bankárok jobb nőket szopatnak. Brüsszelben a nők egy hét után már besavanyodnak. A belgák is azért imádják a marokkóiakat mert azok minden nőt válogatás nélkül megkúrnak, a lényeg hogy fehér bőrű legyen.
süti beállítások módosítása