HTML

Liberális zsíroskenyér

A brüsszeli SZDSZ-frakció három napra meghívott pár újságírót, hogy nézzék meg, hogyan működnek. Úgy kellett nekik.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Fotóalbum és zsíroskenyérverseny

2008.11.13. 22:17 bodoky

Képeinken számos hírességet rejtettünk el. A zsíroskenyérblog különdíját, egy dedikált Révész Máriusz kötetet ajánlunk fel annak, aki átad egy Túlkapásokat Demszky Gábornak, és erről fényképfelvételt készít. Nekünk nem sikerült, a gergényista főpolgármester nem jött el a vacsorára, ahol megleptük volna vele. 

 

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsiroskenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr69767967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szilárdan... · http://www.flickr.com/photos/haazee 2008.11.14. 17:40:27

Tudod mit? Ha megígéritek, hogy a mártíriuszt eltakarítjátok a közéletnek még a közeléből is, akkor teszek egy kísérletet demszkynél a förmedvényetekkel! :D

jozicsenko 2008.11.14. 17:56:45

csak szilárdan, előre a pártaktívákért!

rendíthetetlen hiveitek követnek!

(remélem jó messzire mentek és vissza se jöttök!)

szilárdan: hát viselkedik így egy igazi ballibber?

hol marad az ártatlanok védelme meg a szólás szabadsága?

ejj, elvtárs, vár Észak-Korea!

andreasue (törölt) 2008.11.14. 18:01:49

Szilárdan hülye barátunk(?) rendőr lehet a nevéből és a szövegéből ítélve, tehát hátrányos helyzetű, ezért fikázni tilos! Ott még nem követelmény a minimum 90-es IQ.

CDX 2008.11.16. 17:26:07

Az láthatóan nem zavarja a derék indexeseket, hogy az adófizetők pénzéből érezték olyan jól magukat és pacsizhattak Laci bával és a többiekkel...

fkorbi 2008.11.17. 08:14:32

Mennyi időt voltatok Brüxben? Csak mert Szily lelkesedő cikke alapján úgy érzem, keveset :) Brüxben persze vannak jó helyek, kurva jó a vonathálózat (sohasem lesz olyan pesten, hogy a főpályaudvar a föld alatt van a városközpontban), a sörök még a főtéri túristakocsmákban is olcsóbbak akár a debreceni belga söröző árainál is, és hát azért látszik, hogy itt mindig volt pénz rendesen. Viszont eszméletlen szmog van, budapesti mértékkel is nagy a mocsok, és sokadik látogatás után a multikultiból egyre inkább csak az ordibáló arabokat veszem észre a bevásárlóutcában.
süti beállítások módosítása